Over Ons

BIOVEA is al sinds 2001 een toonaangevende fabrikant, distributeur en online retailer van high-end gezondheids- en schoonheidsproducten. We hebben door wereldwijd honderdduizenden klanten naar tevredenheid te bedienen een sterke reputatie opgebouwd voor service, betrouwbaarheid en kwaliteit.


BIOVEA richt zich op het verstrekken van de nodige instrumenten voor een gezonde levensstijl en de best mogelijke algehele gebruikerservaring. We streven ernaar u te voorzien van de laatste innovatieve merken en producten en breiden onze website en zijn functies voortdurend uit om aan uw behoeften te voldoen.

Snelle Levering

BIOVEA heeft verschillende magazijnen over de hele wereld om ervoor te zorgen dat uw bestelling snel verwerkt en verstuurd wordt en met de grootst mogelijke snelheid, efficiëntie en privacy bij u bezorgd wordt. Klik hier voor meer gedetailleerde verzendinformatie.

100% Tevredenheidsgarantie

BIOVEA garandeert de kwaliteit en de aangegeven sterkte van haar producten. Wanneer u ontevredem bent over het product, dan kunt u uw aankoop binnen 30 dagen na ontvangstname retourneren voor een credit, omruiling of volledige terugbetaling. We hanteren de doelstelling alle bestellingen binnen 24 uur (op werkdagen) vanuit onze magazijnen te versturen en binnen 24 uur (op werkdagen) te reageren op alle e-mails. Lees meer.

Security

Alle creditcardtransacties zijn beveiligd en gecodeerd om aan de hoogste normen van zekerheid en bescherming op het Internet te voldoen. BIOVEA voldoet volledig aan de PCI-normen (Payment Card Industry normen) en is altijd up-to-date met de PCI-standaard. De website is 'McAfee SECURE' en wordt dagelijks getest en gecertificeerd om absolute veiligheid te garanderen. Wanneer u bij ons winkelt kunt u er altijd van uitgaan dat uw persoonlijke gegevens veilig en volledig vertrouwelijk blijven. Lees meer.

Privacy

Privacy en de vertrouwelijkheid van klantgegevens is topprioriteit voor BIOVEA. Onder geen beding zullen uw persoonlijke gegevens worden gedeeld met of verkocht aan derden. Lees meer.

Promoties en Voordelen

  • VERWIJSPROGRAMMA: Verwijs familie en vrienden en deel een winkelkrediet van € 20,00! Lees meer.
  • AUTO-DELIVERY: Krijg uw favoriete producten automatisch thuisgestuurd en ontvang ook nog eens 5% korting op alle producten! Lees meer.
  • GRATIS VERZENDING: Standaard verzending is gratis voor alle bestellingen boven €49,00!

Het Laatste Nieuws Over Gezondheid

Als partner in uw gezonde levensstijl is BIOVEA een uitstekende bron voor het laatste nieuws over gezondheid. BIOVEA biedt wekelijkse nieuwsbrieven met relevante informatie over gezondheid, nieuwe productaanbiedingen en baanbrekende medische onderzoeken die ervoor zorgen dat u op de hoogte blijft over de meest recente en beste gezondheidsbehoeften voor uw familie. Lees meer.

BIOVEA jest dumnym sponsorem ponad 20-stu światowych organizacji charytatywnych, ze szczególnym uwzględnieniem dzieci specjalnej troski. BIOVEA pomaga tym, którzy mają mniej szczęścia i nasi drodzy klienci przyczyniają się do tej pomocy. Jest to kolejny powód, aby robić z nami zakupy! Więcej informacji na temat organizacji charytatywnych, które wspieramy Czytaj więcej ›

Bedankt!

We waarderen uw keuze voor ons oprecht en kijken ernaar uit u nog vele jaren te voorzien in uw gezondheids- en schoonheidsbehoeften. We willen u graag heel veel winkelplezier en een goede gezondheid voor u en uw familie toewensen!