Kar
X
Welkom Gewaardeerde Klant!
We hebben een lokale site voor u
GRATIS verzenden boven €49,00

Over Ons

BIOVEA is al sinds 2001 een toonaangevende fabrikant, distributeur en online retailer van high-end gezondheids- en schoonheidsproducten. We hebben door wereldwijd honderdduizenden klanten naar tevredenheid te bedienen een sterke reputatie opgebouwd voor service, betrouwbaarheid en kwaliteit.

BIOVEA richt zich op het verstrekken van de nodige instrumenten voor een gezonde levensstijl en de best mogelijke algehele gebruikerservaring. We streven ernaar u te voorzien van de laatste innovatieve merken en producten en breiden onze website en zijn functies voortdurend uit om aan uw behoeften te voldoen.

Snelle Levering

BIOVEA heeft verschillende magazijnen over de hele wereld om ervoor te zorgen dat uw bestelling snel verwerkt en verstuurd wordt en met de grootst mogelijke snelheid, efficiëntie en privacy bij u bezorgd wordt. Klik hier voor meer gedetailleerde verzendinformatie.

100% Tevredenheidsgarantie

BIOVEA garandeert de kwaliteit en de aangegeven sterkte van haar producten. Wanneer u ontevredem bent over het product, dan kunt u uw aankoop binnen 30 dagen na ontvangstname retourneren voor een credit, omruiling of volledige terugbetaling. We hanteren de doelstelling alle bestellingen binnen 24 uur (op werkdagen) vanuit onze magazijnen te versturen en binnen 24 uur (op werkdagen) te reageren op alle e-mails. Lees meer.

Security

Alle creditcardtransacties zijn beveiligd en gecodeerd om aan de hoogste normen van zekerheid en bescherming op het Internet te voldoen. BIOVEA voldoet volledig aan de PCI-normen (Payment Card Industry normen) en is altijd up-to-date met de PCI-standaard. De website is 'McAfee SECURE' en wordt dagelijks getest en gecertificeerd om absolute veiligheid te garanderen. Wanneer u bij ons winkelt kunt u er altijd van uitgaan dat uw persoonlijke gegevens veilig en volledig vertrouwelijk blijven. Lees meer.

Privacy

Privacy en de vertrouwelijkheid van klantgegevens is topprioriteit voor BIOVEA. Onder geen beding zullen uw persoonlijke gegevens worden gedeeld met of verkocht aan derden. Lees meer.

Promoties en Voordelen

  • VERWIJSPROGRAMMA: Verwijs familie en vrienden en deel een winkelkrediet van 20,00 €! Lees meer.
  • EZ-DISPATCH-PROGRAMMA: Krijg uw favoriete producten automatisch thuisgestuurd en ontvang ook nog eens 5% korting op alle producten! Lees meer.
  • GRATIS VERZENDING: Standaard verzending is gratis voor alle bestellingen boven €29.00!

Het Laatste Nieuws Over Gezondheid

Als partner in uw gezonde levensstijl is BIOVEA een uitstekende bron voor het laatste nieuws over gezondheid. BIOVEA biedt wekelijkse nieuwsbrieven met relevante informatie over gezondheid, nieuwe productaanbiedingen en baanbrekende medische onderzoeken die ervoor zorgen dat u op de hoogte blijft over de meest recente en beste gezondheidsbehoeften voor uw familie. Lees meer.

Goede Doelen

BIOVEA is trots sponsor van meer dan 20 goede doelen wereldwijd, met een focus op kansarme kinderen. We blijven ons inzetten met het doel de minder fortuinlijken te helpen en onze gewaardeerde klanten helpen ons een verschil te maken. Het is nóg een reden om met een goed gevoel bij ons te winkelen. Lees meer over de goede doelen die wij steunen.

Bedankt!

We waarderen uw keuze voor ons oprecht en kijken ernaar uit u nog vele jaren te voorzien in uw gezondheids- en schoonheidsbehoeften. We willen u graag heel veel winkelplezier en een goede gezondheid voor u en uw familie toewensen!

Fax:

(0)2 706 50 31

E-mail:

info-be@biovea.com

-->
    

Dit artikel komt in aanmerking voor
50% Korting op elke 2e Goederen!

Kies een regelmatig geprijsd product en krijg elke
ander item van gelijke of lagere waarde op ½ prijs.

* Exclusief verkoop of promotionele artikelen en kan niet
worden gecombineerd met andere aanbiedingen.