Hoe Te Bestellen - BIOVEA BELGIË

2 locaties
1 Winkelwagen
Kar
X
Welkom Gewaardeerde Klant!
We hebben een lokale site voor u

Hoe Te Bestellen

2 eenvoudige manieren van bestellen:

 

Online

Plaats uw bestelling via onze website. 24 uur per
dag, 7 dagen per week.*

 

Fax

Vul ons fax-bestelformulier in,
print het uit en fax het naar:
(0)2 706 50 31

*Veilig en vertrouwd online winkelen: online betalingen zijn beveiligd met SSL (Secure Sockets Layer) 128 bit encryptie, algemeen beschouwd als de hoogste beveiligingsstandaard voor informatie dat wordt verzonden over het internet. Uw creditcardnummer en persoonlijke gegevens zijn volkomen veilig.

Betaalmethoden

Creditcard of Betaalpas

Paypal

Klanten die met PayPal wensen te betalen kunnen zich daarvoor registreren tijdens het checkout-proces. Indien u al een PayPal account heeft kunt u deze gebruiken om veilig te betalen middels saldo, bankrekeningen of creditcards.

Bankoverschrijving

Maak het geld direct over van uw bankrekening. U zult volledige instructies ontvangen wanneer u deze optie selecteert tijdens het checkout-proces. Houdt alstublieft rekening met een verwerkingsduur van 4 werkdagen.

De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor uw algemene kennis en is geen vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling voor specifieke medische aandoeningen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener met alle vragen die je hebt over een medische aandoening. De informatie op deze website is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten. Negeer nooit medisch advies of vertraging bij het zoeken naar het vanwege iets wat u gelezen hebben op het BIOVEA website. Product verkocht op deze site zijn voor persoonlijk gebruik en niet voor wederverkoop. Alle bestellingen geplaatst via deze website zijn onder voorbehoud van aanvaarding BIOVEA's, naar eigen goeddunken. Dit betekent dat BIOVEA kan weigeren te accepteren, of kan annuleren, willekeurige volgorde, ongeacht of deze is bevestigd, zonder aansprakelijkheid jegens u of een derde partij. BIOVEA behoudt zich het recht voor om een ​​programma of aanbod te staken.

Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid | Veiligheidsbeleid
    

Dit artikel komt in aanmerking voor
50% Korting op elke 2e Goederen!

Kies een regelmatig geprijsd product en krijg elke
ander item van gelijke of lagere waarde op ½ prijs.

* Exclusief verkoop of promotionele artikelen en kan niet
worden gecombineerd met andere aanbiedingen.