PROGESTERONE CREAM VALUE PACK door BIOVEA - BIOVEA BELGIË

Kar
X
Welkom Gewaardeerde Klant!
We hebben een lokale site voor u
100% Tevredenheidsgarantie
PROGESTERONE CREAM VALUE PACK
Rol over de afbeelding om te vergroten

PROGESTERONE CREAM VALUE PACK

Merk:

BIOVEA

Item #: 7876
Onze Prijs: € 60,60
Pack Prijs: € 48,50

Bespaar tot € 87,36

Op Voorraad

Tekstgrootte: A A A

Progesteron crème: De natuurlijke menopauze oplossing

•Gemaakt met natuurlijke progesteron
•Een bouwsteen voor veel van uw lichaam ' s belangrijkste hormonen
•Helpt verminderen of elimineren van opvliegers, menopauze is gekoppeld
•Vermindert wijzigingen in bloeden patronen
•Helpt verminderen PMS-achtige symptomen
•Normaliseert menstruatiecyclus
•Helpt verminderen of volledig te elimineren stemmingswisselingen
•Verhoogt het gevoel van welzijn

Natuurlijke gemicroniseerd progesteron crème door BIOVEA®bevat natuurlijke bio-identieke progesteron USP dat is geformuleerd om verlichting van de symptomen van de menopauze, waardoor miljoenen vrouwen een veilig en gezond alternatief.

Progesteron kan vestigen en de productie van andere hormonen zoals oestrogeen te beheersen. Belangrijkst is, het is weet dat hoge bedragen van oestrogeen tal van metabolische storingen, en het lichaam kunnen veroorzaken ' s natuurlijke manier van daartegenover oestrogeen is met progesteron.

Progesteron crème helpt om een natuurlijke evenwicht te bereiken.

Wat zijn de effecten van lage progesteron niveaus?

Niet zo veel is bekend over de effecten van lage niveaus van progesteron als over het lage oestrogeenniveaus. Echter laag progesterongehalte als gevolg van anovulatory menstruatiecyclus, wanneer geen progesteron wordt geproduceerd door de eierstokken, kunnen leiden tot hormoon onbalans, met teveel oestrogeen ten opzichte van progesteron. Dit kan leiden tot:

•Onregelmatige menstruatiecyclus
•Zware menstruatie bloeden
•Endometriose en vleesbomen baarmoeder
•Inschrijving borsten
•Prikkelbaarheid en stemmingswisselingen

Waarom zou u progesteron crème gebruiken?

Tijdens de tweede helft van elke maandelijkse cyclus, van ovulatie tot menstruatie, is progesteron ontworpen om de dominante hormoon. Niet alle vrouwen produceren voldoende hoeveelheden van progesteron tijdens de tweede helft van hun levenscyclus. Alvorens de menopauze optreden cycli vaak als ovariële functie wanes, waar een vrouw niet eisprong (bekend als een anovulatory cyclus). Deze periode aanloop naar menopauze is perimenopauze genoemd. Anovulatory cycli die in perimenopauze beginnen kunnen leiden tot hormonale veranderingen die leiden opvliegers, veranderingen tot kunnen in het bloeden patronen, PMS-achtige symptomen, evenals vele andere symptomen van de menopauze. Terwijl progesteron niveaus dicht bij nul als gevolg van anovulatory cycli bij menopauze vallen, kunnen oestrogeenniveaus alleen weigeren te ongeveer 40-60% van premenopausale niveaus. Progesteron heeft een aantal belangrijke rollen ten opzichte van de menopauze. Het is de natuurlijke balancer aan oestrogeen, evenals noodzakelijk is voor optimale oestrogeen gebruik. Onderzoek door de jaren heen heeft ook geopenbaard andere cruciale rol van progesteron op het hart, bloedvaten, zenuwen en hersenen. Veel vrouwen vinden dat aan te vullen met progesteron hen in staat stelt om opnieuw een evenwicht.

Vandaag begrijpen we dat het ' s progesteron "dat andere vrouwelijke hormoon" dat is ontbreekt, waardoor allerlei subtiele onevenwichtigheden door afwezigheid. En dat leidde ons te geloven dat ter aanvulling van de circulerende niveaus van progesteron een hele reeks van pijnlijke ervaringen vrouwen eenvoudigweg gekomen hadden om te accepteren als onderdeel beteugelen zou van een vrouw.

Wat is progesteron?

We ' d is verteld voor decennia dat progesteron de "zwangerschap hormoon." dus waarom zouden we willen niets is te maken met het als we de aanpak van midden van het leven? Nou, blijkt het dat dat dit verhaal verre van de waarheid is.

Progesteron is de voorloper van de Mineralocorticoïden aldosteron en na conversie naar 17-hydroxyprogesterone (een andere natuurlijke progestageen) van cortisol en androstenedione. Androstenedione kan worden geconverteerd naar testosteron, Estron en estradiol. Progesteron is geproduceerd in de bijnieren, de gonaden (specifiek na de eisprong in het corpus luteum), de hersenen, en, tijdens de zwangerschap, in de placenta.

Wanneer onze eierstokken beginnen zachtjes signalering dat ze willen niet de taak van de productie van een ei elke cyclus blijven, ze don ' t doen door slepen en neerzetten oestrogeenniveaus. In plaats daarvan, we beginnen te ervaren van de oneven cyclus wanneer geen ei wordt geproduceerd. In deze maanden produceren de eierstokken progesteron niet. En de relatie tussen oestrogeen en progesteron niveaus in ons lichaam begint te wijzigen.

We weten nu dat het ' s progesteron dat ons hart, onze bloedvaten, onze zenuwen, onze hersenen en zelfs onze oestrogeen activiteit beïnvloedt. Omdat progesteron zo veel meer dan het beheren van vruchtbaarheid, kan de daling een heleboel dramatische effecten produceren. We ervaren deze effecten als opvliegers, angst, slapeloosheid, veranderingen in de seksuele energie en vaginale verandert.


Hoe veel progesteron is beschikbaar?

Progesteron crème is vervaardigd om te bevatten 59 totale gram van room per container. Elke 1.1 gram (één dosis) bevat 20mg van natuurlijk progesteron. Elke container bevat ongeveer 50 doses. Zorgvuldig klinisch onderzoek heeft aangetoond dat dit als een effectieve bedrag een natuurlijke evenwicht te bereiken.
 

Tekstgrootte: A A A

Gezuiverd water, glycerine, palmolie (isopropylpalmitaat), plantaardig stearinezuur, capryl / caprinezuurtriglyceriden, glycerylstearaat, emulgerende was NF, progesteron USP, fenoxyethanol, caprylylglycol, carbomeer, natriumbicarbonaat, kaliumsorbaat, allantoïne, lecithine, teunisbloem (Oenothera biennis), Tocopherol, Grape Seed (Vitis vinifera) Extract, Burdock (Arctium lappa) Root Extract.

 

 

Tekstgrootte: A A A

Gebruik alleen zoals aangegeven. Ben op zachte gebieden zoals de binnenarmen of dijen van toepassing. Draai toepassingsgebieden dagelijks om verzadiging te voorkomen.

Pre menopausale vrouwen: dagelijks 1 pomp, 14 dagen voor de verwachte menstruatie, 1-2 dagen voor de menstruatie niet meer gebruiken en opnieuw beginnen 10-12 dagen na de menstruatie (de eerste dag van de menstruatie als dag 1).

Post menopauzale vrouwen: Breng 1 pomp dagelijks gedurende 21 opeenvolgende dagen aan en stop het gebruik gedurende 7-10 opeenvolgende dagen.

Waarschuwing: Niet gebruiken als u zwanger bent, borstvoeding geeft of zwanger wilt worden. Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Beëindig als uitbarsting of irritatie voorkomt. Gebruik bedoeld voor volwassenen van 18 jaar en ouder. Overschrijd niet 2oz. (59 ml) van dit product topisch per maand. Raadpleeg uw arts voordat u dit product gebruikt. Buiten het bereik van kinderen houden. Bewaar in een koele, droge plaats.

There are no customer reviews.
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 star
Tekstgrootte: A A A
Premium Quality Gegarandeerd Sinds 2001

BIOVEA hecht waarde aan kwaliteit van het product door elke stap van het productieproces: formule-ontwikkeling, rauwe selectie ingrediënt, product testen, gecontroleerde opslag en transport. Omdat we voel me zo sterk over de kwaliteit, werkzaamheid en zuiverheid van onze producten, wij 100% garantie uw tevredenheid bij elke aankoop bij BIOVEA.

BIOVEA merkproducten gaan door de strenge processen hieronder om de kwaliteit van de te verzekeren onze producten. Onze Productkwaliteit team werkt nauw samen met andere fabrikanten om ervoor te zorgen dat alle merken en producten op biovea.com delen dezelfde hoge niveau toewijding aan kwaliteit.

Onderzoek - BIOVEA wijdt talloze middelen om het onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe producten om te verblijven in de voorhoede van de vitamine en supplementen industrie. Lees  Meer »De voordelen van een product zijn uitvoerig onderzocht voor grondstoffen worden geselecteerd en formulering begint. Als nieuwe ingrediënten ontstaan ​​en nieuwe voordelen voor de gezondheid worden ontdekt, BIOVEA werkt nauw samen met onderzoekers, fabrikanten en leveranciers om ervoor te zorgen dat we altijd de nieuwste producten aan onze klanten. Lees  Minder «

Zuiverheid - BIOVEA gebruikt ingrediënten met een superieure zuiverheid, werkzaamheid en biobeschikbaarheid, de kwaliteit en voordelen van het eindproduct. Lees  Meer »We werken nauw samen met onze fabrikanten en leveranciers om de bron van de hoogste zuiverheid rauwe ingrediënten van over de hele wereld. BIOVEA werkt met verschillende leveranciers van de mogelijkheid om de meest krachtige en pure werkzame bestanddelen te identificeren en te selecteren voor elk voedingsproduct te garanderen. Lees  Minder «

Productie - Onze producten worden vervaardigd volgens de Good Manufacturing processen (GMP). Lees  Meer »Alle BIOVEA voedingsproducten worden geproduceerd overschrijding GMP faciliteiten die wordenzorgvuldig gecontroleerd en worden regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat deze hoge normenvoortdurend worden nageleefd. Lees  Minder «

Testen - Meer dan 25 verschillende normen moet worden voldaan voor elk product - zorgen voor de zuiverheid en potentie en dat ze vrij zijn van bacteriële agentia. Lees  Meer »Elk ingrediënt dat niet voldoet aan het testen normen wordt weggegooid en niet gebruikt in de productie. Daarnaast worden producten getest op microbiële agentia, pesticiden en andere vluchtige materialen en gescreend op schadelijke agentia die de werkzaamheid van het product kan verminderen en de houdbaarheid te verminderen tijdens het productieproces. Alle afgewerkte producten worden getest voordat het verpakken om die zuiverheid, de kwaliteit en potentie te controleren zijn gehandhaafd tot bepaalde niveaus voordat de producten worden vrijgegeven voor distributie. Lees  Minder «

Garantie - Onze 100% tevredenheidsgarantie zorgt ervoor dat u kunt winkelen met vertrouwen elke keer dat u bestelt bij ons. Lees  Meer »Alle BIOVEA voedingsproducten worden geproduceerd overschrijding GMP faciliteiten die wordenzorgvuldig gecontroleerd en worden regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat deze hoge normenvoortdurend worden nageleefd. Lees  Minder «

Sourcing

Leverancier Kwalificatie Grondstof Specificatie Verpakkingsmateriaal Specificatie

Inspectie

Inkomende Lot Controle Inkomende Inspectie Hygiënische Sampling Laboratory Analysis

Doorlichting

Microbiële Screening Minerale en Zware Metalen Gisten, schimmels en pesticiden

Mengen / inkapseling

Consistentie Vocht Analyse Potentie Verification Brosheid en hardheid

Verpakkingen

Internal Audit System Metaaldetectie / X Ray Houdbaarheid Verification QA Inspectie
Vaak Gekocht Together

Koop dit punt met ESTRIOL-CARE met Natuurlijke Estriol 60ml

Normale prijs Together: € 73,90

Onze prijs Samen: € 72,90

Koop Items Samen & rsaquo;
x
Label

How do you rate this product?
Please enter a title for your review:


Review


Preview Your Review »
If you are happy with the review click Publish review. To make changes, click Edit.
Publish Review »
This is how your review will appear:

by on 26 april 2018

Publish Review »
    

Dit artikel komt in aanmerking voor
50% Korting op elke 2e Goederen!

Kies een regelmatig geprijsd product en krijg elke
ander item van gelijke of lagere waarde op ½ prijs.

* Exclusief verkoop of promotionele artikelen en kan niet
worden gecombineerd met andere aanbiedingen.