Kar
X
Welkom Gewaardeerde Klant!
We hebben een lokale site voor u
GRATIS verzenden boven €29.00
SUPERFLEX-3 150 Tablets | Newton-Everett Biotech
Rol over de afbeelding om te vergroten

SUPERFLEX-3 (Glucosamine, Chondroitin & MSM) 150 Tablets

Item #: 259
75 Day Supply
Normale Prijs: 56,95 €
Onze Prijs 42,15 €  (Bespaar 26%)

Bespaar tot 50,52 €

Op Voorraad

Red een Extra 5% met Auto-Delivery » (Benodigd creditcardgebruik)
Tekstgrootte: A A A

Product Video

DRIE STERKTE - SLECHTS TWEE TABLETTEN PER DAG

• Drie meest populaire gezamenlijke ondersteuningsproducten in één krachtige formule
• Bevordert de gewrichtsgezondheid, gezond gewrichtsweefsel en kraakbeen
• Bevordert het comfort van de gewrichten, de vrijheid van stijfheid en bewegingsvrijheid
• Neem slechts twee tabletten per dag in plaats van drie
• Glucosamine: 1500 mg
• Chondroïtine: 1200 mg
• MSM: 250 mg

Newton-Everett Nutraceuticals heeft het meest krachtige gezamenlijke ondersteuningsproduct op de markt vandaag geformuleerd door de otpimaire hoeveelheden van de bovenste drie gezamenlijke ondersteunende voedingsstoffen, Glucosamine, Chondroïtine en MSM te combineren ter ondersteuning van de totale gewrichtsgezondheid, inclusief kraakbeen- en weefselondersteuning en verbeterde mobiliteit. Probeer het en ontdek waarom miljoenen mensen afhankelijk zijn van deze voedingsstoffen voor gezamenlijke ondersteuning.

Bepaalde gewrichtsaandoeningen zoals artritis en artrose veroorzaken pijn, ontsteking en beperkte gewrichtsbeweging. Naarmate de cusie tussen het gewricht verslechtert in sommige van deze aandoeningen, volgt botwrijving op het bot en dus volgt pijn, ontsteking en gebrek aan beweeglijkheid.

Tot nu toe was de enige verlichting van deze pijn bij wijze van behandeling met niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (bijvoorbeeld brufen, orudis) of door injectie met steroïden (bijvoorbeeld cortison). Deze maskeren echter alleen de symptomen en verlichten de pijn. Dus, de spiraal blijft de dosis verhogen als de pijn verergert. Deze medicijnen hebben echter bepaalde bijwerkingen die ervoor kunnen zorgen dat bepaalde aspecten van artrose sneller toenemen.

In het verleden kon de enige verlichting komen van het vervangen van uw joint door uw chirurg. Zelfs met kunstmatige gewrichten is het probleem niet opgelost, omdat ook deze een eindige levensduur hebben en moeten worden vervangen.

EEN NIEUWE AANPAK

In de afgelopen paar jaar zijn uitstekende resultaten behaald met een combinatie van natuurlijke voedingssupplementen. Deze aanpak omvat een combinatie van glucosamine, chrondroiton-sulfaat en MSM. Dit zijn stoffen die we al consumeren en die van nature in kleine hoeveelheden in ons lichaam worden geproduceerd. Er is uitgebreid onderzoek gedaan naar deze ingrediënten, wat hun gunstige eigenschappen heeft bewezen.

WAT IS GLUCOSAMINE EN HOE WERKT HET?

Gezond kraakbeen heeft drie dingen nodig: water voor smering en voeding, proteoglycanen om water aan te trekken en vast te houden en collageen om de proteoglycanen op hun plaats te houden.

Proteoglycanen zijn als een touw dat zich door de collage hecht en essentieel zijn omdat ze vele malen hun eigen gewicht aan water vasthouden, dat zowel het collageen smeert en voedt. Als het kraakbeen beschadigd is, wordt het touw zwak en verliest het collageen zijn voeding. Dit betekent dat het kraakbeen niet bestand is tegen schokken of scheuren en volledig kan slijten.

Glucosamine is een belangrijke bouwsteen van watervriendelijke proteoglycanen. Naast het feit dat het een bouwsteen is voor de synthese van proteoglycanen, werkt de aanwezigheid van glucosamine alleen als een stimulans voor de cellen die proteoglycanen produceren. Er is ook aangetoond dat het de productie van zowel proteoglycanen als collageen versnelt en het normaliseert het kraakbeenmetabolisme, waardoor het kraakbeen niet wordt afgebroken.

Zo kan het, vanwege het effect van glucosamine op het kraakbeenmetabolisme, het lichaam helpen om beschadigd of geërodeerd kraakbeen te herstellen. Met andere woorden, glucosamine versterkt de natuurlijke herstelmechanismen van uw lichaam.

CHRONDROITON SULFATEN

Waar glucosamine de proteoglycanen helpt vormen die in de ruimte in het kraakbeen zitten, werkt chrondroiton sulfaat als een magneet. Chrondroiton is een lange keten van zich herhalende nigans die vloeistof aantrekt in de proteoglycaanmoleculen.

Dit is om twee redenen belangrijk:

Deze vloeistof fungeert als een sponsachtige schokdemper voor het kraakbeen om de voedingsstoffen te verzamelen. Gezamenlijk kraakbeen heeft geen bloedtoevoer, wat betekent dat de voeding en de smering uitsluitend afkomstig zijn van de vloeistof die wegstroomt en stroomt als er druk wordt uitgeoefend en wordt vrijgegeven aan het gewricht. Zonder deze vloeistof zou kraakbeen ondervoed, droger en kwetsbaarder worden.

HOE WERKT CHONDROITON SULFAAT

Chrondoitonsulfaat is een molecuul met een lange keten waaraan een negatieve lading is gehecht. Omdat deze ketens zich rond proteoglycanen wikkelen, stoten ze elkaar af en creëren zo ruimte tussen elk proteoglycan. Dit zijn de zogenaamde matrixen in het kraakbeen waar de vloeistof doorheen stroomt. Er kunnen wel 10.000 van deze ketens op een enkele proteoglycaanmolecule aanwezig zijn. Deze ketens zorgen ervoor dat al deze moleculen van elkaar verwijderd zijn en niet samen kunnen klonteren.

Naast het aantrekken van vloeistof, chrondroiton: beschermt het kraakbeen en voorkomt dat het afbraak en remt bepaalde 'kraakbeen kauwen' enzymen. Tijdens dit proces, het metabolisme van andere enzymen die het kraakbeen van vloeistof verhongeren en de productie van proteoglycanen, glucosamine en collageen stimuleert.

MSM (Methylsulfonylmethane):

Bevordert een gezonde ontstekingsreactie

MSM is een van nature voorkomende voedingsstof en zwavelverbinding. Zwavel is een bestanddeel van botten, tanden en collageen (het eiwit in bindweefsel) en helpt ook uw gewrichtsweefsel een gezonde ontstekingsreactie te behouden. De minerale zwavel is nodig voor de productie van veel eiwitten, waaronder die welke haar, spieren en huid vormen.

Hoe lang moet ik Glucosamine / Chondroïtine / MSM gebruiken?

Studies tonen aan dat langdurig gebruik van Glucosamine / Chondroïtine / MSM het meest voordelig is. De meeste patiënten zien voordelen binnen drie tot zes maanden van regelmatig gebruik.

Tekstgrootte: A A A

Presenteren Grootte: 2 Tablets
Doseringen per verpakking: 75

Hoeveelheid per Dosering:
• Glucosamine HCL  1500mg
• Chondroitin Sulfate  1200mg
• Methylsulfonylmethane  250mg

Andere Ingrediënten: Dicalciumfosfaat, Croscarmellose-natrium, stearinezuur, gesilificeerde microkristallijne cellulose, cellulose, siliciumdioxide, plantaardig magnesiumstearaat, waterige coating

Allergeenwaarschuwing: Bevat ingrediënten van schaaldieren (garnalen, krabben).

Tekstgrootte: A A A

Gebruiksadvies: Neem dagelijks 2 tabletten bij een maaltijd. Neem gedurende 4-6 weken de tijd om de resultaten te zien.

Bewaren op een koele, droge plaats, buiten het bereik van kinderen.

Er zijn geen klantrecensies.
5 ster
4 ster
3 ster
2 ster
1 ster
Vaak Gekocht Together
x
Label

Hoe beoordeelt u dit product?
Voer een titel in voor uw beoordeling:


Beoordeling


Bekijk een voorbeeld van uw beoordeling »
Als u tevreden bent met de beoordeling, klikt u op Beoordeling publiceren. Klik op Bewerken om wijzigingen aan te brengen.
Beoordeling publiceren »
Dit is hoe uw beoordeling zal verschijnen:

by on 24 april 2019

Beoordeling publiceren »
    

Dit artikel komt in aanmerking voor
50% Korting op elke 2e Goederen!

Kies een regelmatig geprijsd product en krijg elke
ander item van gelijke of lagere waarde op ½ prijs.

* Exclusief verkoop of promotionele artikelen en kan niet
worden gecombineerd met andere aanbiedingen.