Superflex 3 Glucosamine Chondroitin MSM 150 Tablets

Kar
X
Welkom Gewaardeerde Klant!
We hebben een lokale site voor u
GRATIS verzenden boven €29.00
SUPERFLEX-3 150 Tablets | Newton-Everett Biotech
Rol over de afbeelding om te vergroten

SUPERFLEX-3 (Glucosamine, Chondroitin & MSM) 150 Tablets

Item #: 259
75 Day Supply
Normale Prijs: 56,95 €
Onze Prijs 42,15 €

Bespaar tot 50,52 €

Op Voorraad

Red een Extra 5% met Auto-Delivery » (Benodigd creditcardgebruik)
Tekstgrootte: A A A

Product Video

42,15 €

50,89 €
Leer Meer »

KOOP VANDAAG TWEE LAARZEN EN KRIJG GRATIS VERZENDING & VERPAKKING
PLUS 5% KORTING!

• GLUCOSAMINE: 1500 mg
• CHONDROITIN: 1200 mg
• MSM: 250 mg

DRIE STERKTE - SLECHTS TWEE TABLETTEN PER DAG

• Drie meest populaire gezamenlijke ondersteuningsproducten in één krachtige formule
• Bevordert gezond gewrichtsweefsel en kraakbeen
• Bevordert het comfort van de gewrichten, de vrijheid van stijfheid en bewegingsvrijheid
• Neem slechts twee tabletten per dag

BIOVEA heeft het meest krachtige gezamenlijke ondersteuningsproduct op de markt vandaag geformuleerd. Glucosamine, Chondroïtine en MSM zijn gecombineerd met het oog op totale gezamenlijke gezondheid, waaronder ondersteuning van kraakbeen en weefsel en verbeterde mobiliteit. Probeer het en ontdek waarom miljoenen mensen afhankelijk zijn van deze voedingsstoffen voor gezamenlijke ondersteuning.

Artritis is een degeneratieve gewrichtsaandoening die pijn, ontsteking en beperkte gewrichtsbeweging veroorzaakt.

Bij artrose wordt het gewricht aangetast door gedegenereerd kraakbeen. Omdat dit het kussen tussen de gewrichten is, volgt een van de volgende oorzaken: pijn, ontsteking en gebrek aan beweeglijkheid. Deze methode kan worden gebruikt in combinatie met niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (bijvoorbeeld brufen, orudis) of door injectie met steroïden (bijvoorbeeld cortison). Echter, deze symptomen en verlichting van de pijn, en de ziekte wordt steeds erger. Dus, de spiraal blijft de dosis verhogen als de pijn verergert. We hebben echter enkele problemen op dit gebied en we hebben enkele kenmerken van artrose om sneller vooruitgang te boeken.

Het is dus mogelijk dat u het door uw chirurg kunt krijgen. Zelfs met kunstmatige verbindingen is het probleem niet opgelost, omdat ook deze een eindige levensduur hebben en verder van het spoor verwijderd zullen worden.

EEN NIEUWE AANPAK

In de afgelopen paar jaar zijn uitstekende resultaten behaald met een combinatie van natuurlijke voedingssupplementen. In veel gevallen hebben ze ziektes kunnen vertragen en elimineren. Deze aanpak omvat een combinatie van glucosamine en chrondroiton sulfaat en MSM. Deze stoffen zijn al bekend en zijn in de techniek bekend. Er is uitgebreid onderzoek naar gedaan, wat heeft aangetoond dat zowel glucosamine als chondroitine en MSM werken.

WAT IS GLUCOSAMINE EN HOE WERKT HET?

Ten eerste heeft gezond kraakbeen drie dingen nodig: water voor smering en voeding, proteoglycanen om water aan te trekken en vast te houden en collageen om proteoglycanen op hun plaats te houden.

Proteoglycanen zijn als een touw dat zich door de collage hecht en essentieel zijn voor hun eigen gewicht aan water, dat zowel het collageen smeert en voedt. Als het kraakbeen beschadigd is, wordt de draad van het oog zwak en lekt en verliest het collageen zijn voeding omdat de proteoglycanen hun grip verliezen en wegzweven. Zodoende is het kraakbeen niet bestand tegen schokken, scheuren en kan het volledig slijten.
Glucosamine is een belangrijke bouwsteen van de watervriendelijke proteoglycanen. Behalve eiwitsynthese zijn proteoglycanen in vitro een sleutelfactor in de productie van proteoglycanen - in feite is glucosamine een sleutelfactor bij het bepalen hoeveel proteoglycanen door de cellen worden geproduceerd.

Van glucosamine is aangetoond dat het de productie van zowel proteoglycanen als kraakbeen-kraakbeenmetabolieten verhoogt.

Dus vanwege het effect van glucosamine op het kraakbeenmetabolisme kan het in feite in het lichaam worden gebruikt om kraakbeen te repareren of eroderen. Met andere woorden, glucosamine versterkt de natuurlijke herstelmechanismen van uw lichaam.

Naast het stimuleren van de productie van kraakbeen, vermindert glucosamine ook gewrichtspijn en ontsteking.

CHRONDROITON SULFATEN

Waar glucosamine helpt bij het vormen van de proteoglycanen die in de ruimte in het kraakbeen zitten, fungeert chrondroiton-sulfaat als 'vloeibare magneten'. Chrondroiton is een lange keten van zich herhalende nigans die vloeistof aantrekt in de proteoglycaanmoleculen.
Dit is om twee redenen belangrijk:

De vloeistof werkt als een sponsachtige schok. De vloeistof veegt de voedingsstoffen in het kraakbeen. Kraakbeenafdichting heeft geen bloedtoevoer dus al het voedsel en de smering komt van het vocht dat wegstroomt en stroomt zoals het wordt aangebracht en vrijgegeven aan het gewricht. Zonder deze vloeistof zou kraakbeen ondervoed, droger, dunner en kwetsbaarder worden.

HOE WERKT CHONDROITON SULFAAT?

Chrondoiton Sulfaat is een molecuul met een lange keten waaraan een negatieve lading is gehecht. Omdat deze ketens zich rond proteoglycanen wikkelen, stoten ze elkaar af en creëren zo ruimte tussen elk proteoglycan. Deze staan ​​bekend als matrixen in het kraakbeen en dit is waar de vloeistof stroomt. Er kunnen nu 10.000 Veel van deze ketens waren enkele proteoglycan molecule - dus we-hebben een super water retainer als thesis proefschrift kettingen maken veilig alle moleculen ligt een afstand van elkaar en kunnen niet samenklonteren.

Naast het tekenen in kostbare vloeistof, chrondroiton:

Beschermt kraakbeen en stopt het van breken en remt bepaalde 'kraakbeen-vretende' enzymen bemoeid met het metabolisme van andere enzymen die zullen verhongeren het kraakbeen van vloeistof stimuleert de productie van proteoglycanen, glucosamine en collageen.

MSM (methylsulfonylmethaan):

Bevordert een gezonde ontstekingsreactie

MSM is een van nature voorkomende voedingsstof en zwavelverbinding. Zwavel is een component van de botten, tanden en collageen (het eiwit in bindweefsel) en helpt u aussi Zorg voor een gezond ontstekingsreactie in het weefsel zegel. Het mineraal zwavel is nodig voor de productie van veel eiwitten, met inbegrip van de vorming van haren, spieren en huid.

Hoe lang moet ik Glucosamine / Chondroïtine / MSM gebruiken?

Studies tonen aan dat langdurig gebruik van Glucosamine / Chondroitine / MSM is het meest voordelig. De meeste patiënten zien voordelen binnen drie tot zes maanden van regelmatig gebruik.

Tekstgrootte: A A A

Presenteren Grootte: 2 Tablets
Doseringen per verpakking: 75

Hoeveelheid per Dosering:
• Glucosamine HCL  1500mg
• Chondroitin Sulfate  1200mg
• Methylsulfonylmethane  250mg

Andere Ingrediënten: Dicalciumfosfaat, Croscarmellose-natrium, stearinezuur, gesilificeerde microkristallijne cellulose, cellulose, siliciumdioxide, plantaardig magnesiumstearaat, waterige coating

Allergeenwaarschuwing: Bevat ingrediënten van schaaldieren (garnalen, krabben).

Tekstgrootte: A A A

Gebruiksadvies: Neem dagelijks 2 tabletten bij een maaltijd. Neem gedurende 4-6 weken de tijd om de resultaten te zien.

Bewaren op een koele, droge plaats, buiten het bereik van kinderen.

Er zijn geen klantrecensies.
5 ster
4 ster
3 ster
2 ster
1 ster
Vaak Gekocht Together

Koop dit punt met SUPERFLEX-3 EFFERVESCENT (Glucosamine, Chondroitin & MSM) 30 Sachets

Normale prijs Together: 113,85 €

Onze prijs Samen: 85,90 €

Koop Items Samen & rsaquo;
x
Label

Hoe beoordeelt u dit product?
Voer een titel in voor uw beoordeling:


Beoordeling


Bekijk een voorbeeld van uw beoordeling »
Als u tevreden bent met de beoordeling, klikt u op Beoordeling publiceren. Klik op Bewerken om wijzigingen aan te brengen.
Beoordeling publiceren »
Dit is hoe uw beoordeling zal verschijnen:

by on 16 januari 2019

Beoordeling publiceren »
    

Dit artikel komt in aanmerking voor
50% Korting op elke 2e Goederen!

Kies een regelmatig geprijsd product en krijg elke
ander item van gelijke of lagere waarde op ½ prijs.

* Exclusief verkoop of promotionele artikelen en kan niet
worden gecombineerd met andere aanbiedingen.