BIOVEA BELGIË | Supplementen, vitamines, Fitness & Beauty producten Online kopen

2 locaties
1 Winkelwagen
Kar
X
Welkom Gewaardeerde Klant!
We hebben een lokale site voor u

Terugkeerbeleid

Tekstgrootte: AA

Klanttevredenheid is onze absolute # 1 Prioriteit
We zijn trots op onze service en kwaliteit van het product. We hopen dat elke klant zal zijn helemaal tevreden met zijn of haar aankoop, echter, realiseren we ons dat rendementen zijn soms nodig.

Als u ontevreden bent over uw product om welke reden binnen de eerste 30 zijn dagen na aankoop, kunt u deze retourneren voor een volledige terugbetaling.

Je hoeft alleen maar te zorgen uw bestelling, e-mail adres in verband met uw bestelling en een korte beschrijving van het probleem.

Wij nemen dan contact met u op een Return Merchandise Authorization (RMA) nummer.

Klik hier om een ​​terugkeer te vragen

Let op:
  • We kunnen niet geretourneerde goederen te accepteren zonder een RMA getal.
  • Credit card restituties een volledige factureringscyclus duren voordat de restitutie te verschijnen op uw verklaring.
  • De port voor geretourneerde goederen is de verantwoordelijkheid van de klant, maar we zullen terugbetalen de oorspronkelijke port en verpakking kosten en er zijn nooit restocking kosten.

De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor uw algemene kennis en is geen vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling voor specifieke medische aandoeningen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener met alle vragen die je hebt over een medische aandoening. De informatie op deze website is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten. Negeer nooit medisch advies of vertraging bij het zoeken naar het vanwege iets wat u gelezen hebben op het BIOVEA website. Product verkocht op deze site zijn voor persoonlijk gebruik en niet voor wederverkoop. Alle bestellingen geplaatst via deze website zijn onder voorbehoud van aanvaarding BIOVEA's, naar eigen goeddunken. Dit betekent dat BIOVEA kan weigeren te accepteren, of kan annuleren, willekeurige volgorde, ongeacht of deze is bevestigd, zonder aansprakelijkheid jegens u of een derde partij. BIOVEA behoudt zich het recht voor om een ​​programma of aanbod te staken.

Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid | Veiligheidsbeleid
    

Dit artikel komt in aanmerking voor
50% Korting op elke 2e Goederen!

Kies een regelmatig geprijsd product en krijg elke
ander item van gelijke of lagere waarde op ½ prijs.

* Exclusief verkoop of promotionele artikelen en kan niet
worden gecombineerd met andere aanbiedingen.