BIOVEA BELGIË | Supplementen, vitamines, Fitness & Beauty producten Online kopen

2 locaties
1 Winkelwagen
Kar
X
Welkom Gewaardeerde Klant!
We hebben een lokale site voor u

Veiligheidsbeleid

Tekstgrootte: AA

McAfee®
BIOVEA maakt gebruik van McAfee op een dagelijkse basis voor het scannen van onze sites voor potentiële kwetsbaarheden. McAfee is's werelds grootste toegewijde beveiligingsbedrijf. De McAfee Secure-symbool in de footer van onze website geeft aan dat onze site van McAfee security verstreken screening. Klik op het logo hieronder om te zien ons certificaat McAfee.

SSL en Thawte®
We gebruiken ook gegevenscodering via Thawte op alle pagina's die geen persoonlijke informatie, zoals uw account en ons controleproces aanvragen. U zult merken dat bij het benaderen van deze gevoelige delen van de site BIOVEA, uw browser aangeven zal dat uw gegevens veilig worden verzonden door aan te tonen een slot en het voorvoegsel "https" in uw browservenster. Dit betekent dat uw gegevens is worden gecommuniceerd met behulp va n SSL certificaten.

SSL-certificaten zijn kleine gegevensbestanden die digitaal een cryptografische sleutel te aan de details van een organisatie binden. Wanneer geïnstalleerd op een webserver, het activeert het hangslot en het https-protocol en laat beveiligde verbindingen vanaf een webserver aan een browser. Typisch, SSL wordt gebruikt om beveiligde credit card transacties, gegevensoverdracht en aanmeldingen, en meer recentelijk is de norm wanneer Beveiliging doorbladeren van sociale mediasites.

zul je in de volgende afbeelding waarin de voettekst van onze website door Thawte.

De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor uw algemene kennis en is geen vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling voor specifieke medische aandoeningen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener met alle vragen die je hebt over een medische aandoening. De informatie op deze website is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten. Negeer nooit medisch advies of vertraging bij het zoeken naar het vanwege iets wat u gelezen hebben op het BIOVEA website. Product verkocht op deze site zijn voor persoonlijk gebruik en niet voor wederverkoop. Alle bestellingen geplaatst via deze website zijn onder voorbehoud van aanvaarding BIOVEA's, naar eigen goeddunken. Dit betekent dat BIOVEA kan weigeren te accepteren, of kan annuleren, willekeurige volgorde, ongeacht of deze is bevestigd, zonder aansprakelijkheid jegens u of een derde partij. BIOVEA behoudt zich het recht voor om een ​​programma of aanbod te staken.

Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid | Veiligheidsbeleid
    

Dit artikel komt in aanmerking voor
50% Korting op elke 2e Goederen!

Kies een regelmatig geprijsd product en krijg elke
ander item van gelijke of lagere waarde op ½ prijs.

* Exclusief verkoop of promotionele artikelen en kan niet
worden gecombineerd met andere aanbiedingen.