Kar
X
Welkom Gewaardeerde Klant!
We hebben een lokale site voor u
GRATIS verzenden boven €49,00

Ons Liefdadigheidsprogramma

BIOVEA Gives Back!
Uitgelicht
Feed The Children is een internationale non-profit hulporganisatie die voor voedsel, medicijnen, kleding en andere benodigdheden zorgt voor individuen, kinderen en gezinnen die door voedselschaarste, oorlog, armoede of natuurrampen niet beschikken over deze primaire levensbehoeften.
De stichting SOBRE TODO COMER [Nourishment First] is opgericht in januari 2014 in de Dominicaanse Republiek. Het is een non-profit organisatie die staat voor de bestrijding van armoede, eenzaamheid en ondervoeding bij de ouderen, zieken en armen zonder financiële of familiale steun.

Andere Geweldige Goede Doelen Die We Steunen

ASPCA

De in 1866 opgerichte ASPCA was de eerste humane organisatie op het westelijk halfrond die zich richt op het welzijn van dieren. De ASPCA's missie is het bieden van effectieve middelen om wreedheid tegen dieren te voorkomen.
Bekijk Website

CanTeen.org

De missie van de in Australië gevestigde CanTeen is het ondersteunen, onderwijzen en samenbrengen van jonge mensen (12-24 jaar) die leven met of te maken hebben met kanker. CanTeen biedt voortdurende programma's die ontwikkeld zijn om lotgenoten bij te staan bij het omgaan met hun of hun geliefdes ziekte.
Bekijk Website

Childhelp

Childhelp richt zich op het helpen van slachtoffers van kindermisbruik en verwaarlozing. Childhelp bestaat om de kinderen met fysieke, emotionele, educatieve en spirituele behoeften bij te staan in de VS, Canada, De Amerikaanse Maagdeneilanden, Puerto Rico en Guam.
Bekijk Website

Artsen zonder Grenzen

Artsen zonder Grenzen, in 1971 opgericht in Frankrijk, is een internationale medische humanitaire organisatie die in meer dan 60 landen actief is om mensen te helpen wier voortbestaan wordt bedreigd door geweld, verwaarlozing of rampen als gevolg van gewapende conflicten, epidemieën, ondervoeding, uitsluiting van gezondheidszorg of natuurrampen.
Bekijk Website

Europe Madagascar Afrique

De in 1992 opgerichte Europe Madagascar Afrique (EMA) is een non-gouvernementele organisatie die vecht tegen armoede, analfabetisme, honger en ziekte op het eiland Madagascar. EMA biedt ook ondersteuning aan onderwijs en beroepsopleidingen die gesponsord worden door buitenlandse donateurs.
Bekijk Website

Feeding Matters

Feeding Matters zorgt voor gezonde toekomsten door te werken aan het vergroten van bewustwording en begrip m.b.t. moeilijk etende kinderen. Door het ondersteunen van ouders en het opleiden van gezondheidswerkers die te maken hebben met baby's en kinderen die moeite hebben om te eten geeft Feeding Matters hen toegang tot belangrijke informatie en de middelen die ze nodig hebben om een gezonde toekomst voor hun kinderen zeker te stellen.
Bekijk Website

Hiefer International

Hiefer International is een zogenaamde 'non-profit world hunger' organisatie. Hun missie is het beëindigen van honger en armoede op de wereld en zorg te dragen voor de aarde. Al meer dan 65 jaar werken ze samen met hulpbehoevende gemeenschappen door ze te voorzien van vee, training en onderwijs en de families zo te helpen aan een duurzame bron van voedsel en inkomsten.
Bekijk Website

Food for the Hungry

Food for the Hungry implementeert zijn programma's in arme landen over de hele wereld en richt zich op onderwijs over HIV/AIDS, economische ontwikkeling, water en sanitaire voorzieningen, gezondheid en voeding, kinderwelzijn, voedsel en landbouw en rampenbestrijding.
Bekijk Website

Japanse Rode Kruis

Het in 1881 opgerichte Japanse Rode Kruis Society ondersteunt een groot aantal nationale en internationale hulpacties zoals bloed-programma's, medische diensten, verpleegkundig onderwijs, sociale dienstverlening en rampenbestrijding. BIOVEA heeft tot op heden duizenden dollars gedoneerd ter ondersteuning van medische hulp en psychologische zorg voor de Japanners die waren getroffen door de aardbeving en tsunami van 2011.
Bekijk Website

Juvenile Diabetes Research Foundation

De Juvenile Diabetes Research Foundation International (JDRF) (Internationale Kinderdiabetes Onderzoeksinstelling) loopt voorop bij het bepalen van de agenda voor mondiaal diabetesonderzoek en is de grootste charitatieve financier en pleitbezorger voor type 1 diabetesonderzoek. JDRF's missie is het vinden van een remedie voor diabetes en de bijbehorende complicaties door het steunen van onderzoek hiernaar.
Bekijk Website

Lifeforachild.org (Hope Worldwide)

Het "Life for a Child" programma werd in 2001 opgericht door de 'Australian Diabetes Council and Hope Worldwide' (Australische Raad voor Diabetes en Wereldwijde Hoop) om duurzame ondersteuning te bieden aan diabetische kinderen in ontwikkelingslanden door middel van bijdragen (financieel of in natura) van individuen, families en organisaties.
Bekijk Website

Naša realnost

Naša Realnost is een tv-show die gewijd is aan het verstrekken van humanitaire hulp aan burgers in nood in Bosnië-Herzegovina. Sinds 2004 hebben ze veel mensen geholpen hun levensstandaard te verhogen door het oplossen van huisvestingsproblemen, het helpen van burgers bij het vinden van werk en het verstrekken van broodnodig voedsel en financiële ondersteuning.
Bekijk Website

Het Rode Kruis

Sinds de oprichting in 1881 heeft het Rode Kruis neutrale humanitaire zorg geboden aan de slachtoffers van oorlog en natuurrampen. Daarnaast biedt het Rode Kruis diensten aan de armen, militairen en hun gezin, bloedinzameling en donatie, voorlichting over gezondheid en internationale hulpprogramma's.
Bekijk Website

Réponses au Sénégal

Réponse au Sénégal, opgericht in 2002 door Marie-José Beaudeigne, is een Franse non-profit hulporganisatie die onderwijs en medische zorg en ondersteuning biedt aan Senegalese kinderen en bestaande apotheken. In samenwerking met BIOVEA zal Réponse au Sénégal zich richten op de mondhygiëne van de lokale kinderen door het verstrekken van tandpasta en tandenborstels.
Bekijk Website

Smile Train

Smile Train biedt gratis schisis-chirurgie voor miljoenen arme kinderen in 78 ontwikkelingslanden. Daarnaast biedt Smile Train gratis schisis-gerelateerde opleidingen voor lokale artsen en medische professionals wat ze in staat stelt operaties op dit gebied uit te voeren in hun gemeenschappen.
Bekijk Website

St. Jude Children’s Research Hospital

St. Jude Children’s Research Hospital's missie is het behandelen en voorkomen van ernstige kinderziekten door onderzoek en behandeling. Geen kind zal ooit geweigerd worden voor behandeling op basis van ras, religie of een gezin's vermogen om te betalen.
Bekijk Website

Starlight

Starlight verenigt deskundigen uit pediatrische gezondheidszorg, technologie en entertainment om programma's samen te stellen die helpen verlichting te creëren in de levens van ernstig zieke kinderen en hun familie. Starlight's programma's helpen kinderen en families omgaan met de uitdagingen waarmee zij dagelijks worden geconfronteerd.
Bekijk Website

UNICEF

UNICEF opereert in meer dan 190 landen en staat kinderen bij, zorgt voor basisbehoeften en vergroot de voor kinderen beschikbare kansen. UNICEF mobiliseert middelen om kinderen te helpen in ontwikkelingslanden die zijn getroffen door oorlog, rampen, extreme armoede, geweld en uitbuiting.
Bekijk Website

What If? Foundation

De What If? Stichting financiert voedsel- en educatieve programma's voor kinderen in Haïti om te zorgen voor hoop en kansen op een betere toekomst. Door het combineren van in de gemeenschap aanwezige expertise met leiderschap en internationale steun maakt de What If? Stichting een tastbaar verschil in het leven van een van 's werelds meest behoeftige kinderen.
Bekijk Website

World Association for Children and Parents (WACAP) (Wereldvereniging voor Kinderen en Ouders)

WACAP is een toonaangevende internationale hulporganisatie voor adoptie en humanitaire. Sinds 1976 zijn meer dan 10.000 kinderen ondergebracht bij liefhebbende adoptieouders. Daarnaast voorziet WACAP meer dan 200.000 kinderen wereldwijd van voedsel, medische zorg en onderwijs.
Bekijk Website

World for World Organization (WFWO)

Missie van de in Italië gevestigde World for World Organization is een einde maken aan armoede in ontwikkelingslanden door 's werelds armste mensen in staat te stellen te hopen op een betere toekomst en de levenskwaliteit te verbeteren door hen te voorzien van voedsel, veiligheid, drinkwater, gezondheid en onderwijs.
Bekijk Website

    

Dit artikel komt in aanmerking voor
50% Korting op elke 2e Goederen!

Kies een regelmatig geprijsd product en krijg elke
ander item van gelijke of lagere waarde op ½ prijs.

* Exclusief verkoop of promotionele artikelen en kan niet
worden gecombineerd met andere aanbiedingen.