Kar
X
Welkom Gewaardeerde Klant!
We hebben een lokale site voor u
GRATIS verzenden boven €29.00
Rol over de afbeelding om te vergroten

NuPearl.32x GEAVANCEERD TANDBLEEKSYSTEEM (met BONUS WHITENING PEN) + SYSTEEM NAVULSET 4 spuiten (PEROXIDE vrij) WAARDE PAK

Merk:

Oralgen

Item #: 12822
Onze Prijs: 75,27 €
Pack Prijs: 56,20 € (Bespaar 25%)

Voer het aantal:

Op Voorraad

Tekstgrootte: A A A

Peroxide-vrije Whitening resultaten voor een natuurlijk helderder glimlach
 
• Zichtbaar wittere tanden in 25 minuten
• Peroxide-vrij zachte Whitening formule
• Natuurlijke plantaardige producten Boost Gel Whitening Power
• Inclusief Bonus NuPearl®32 x perfectioneren Whitening Pen!
• Professionele resultaten met NuBright™ leidde heldermakende technologie
• Tandarts aanbevolen
• Glazuur veilige + minder gevoeligheid
• Inclusief professionele schaduw gids
• Inclusief Refill Pack voor de NuPearl®32x geavanceerde Whitening systeem
 

Geniet van de voordelen en de kwaliteit van professionele tanden whitening in het comfort van uw eigen huis voor een fractie van de kosten. NuPearl®32x is een tandarts-aanbevolen, natuurlijke, peroxide-vrij systeem met NuBright™ LED-technologie, geavanceerde botanische whitening gel en natuurlijke pepermunt etherische olie, leveren zichtbaar wittere tanden in slechts enkele minuten. Vermindering van de schade veroorzaakt door jaren van het drinken van koffie, wijn, roken, of eten voedingsmiddelen die kunnen vlek tanden door het verwijderen van vlekken en verkleuring van de diepgewortelde oppervlak zonder beschadiging van emaille en zonder pijnlijke gevoeligheid!

Terwijl veel mensen de resultaten willen van bleken, bevatten at Home whitening producten grote concentraties van chemische stoffen die gezonde tanden en tandvlees beschadigen kunnen. NuPearl®32x is een natuurlijk, veilig voor glazuur, zacht op de tanden, en zal niet leiden tot uw tanden te gevoelig geworden. Het is ook vrij van harde ingrediënten, met inbegrip van: Latex, parabenen, sulfaten, Natriumfluoride, PEG/PPG, en is glutenvrij. Zie belangrijke wijzigingen in de tand kleur zonder de schadelijke effecten van andere whitening-processen die schadelijk kunnen zijn voor gevoelige tanden en tandvlees.

Om te houden van de resultaten die u bereiken bij de tandarts, zou u hebben om terug te keren en keer op keer, die wordt duur! Het is gemakkelijk te gebruiken de NuPearl®32x Perfecting Whitening Pen samen met onze Whitening systeem te handhaven van de lichte, witte glimlach die u wilt instellen tussen behandelingen of on-the-go.

3 eenvoudige stappen om een wittere lach!

1) Apply gel aan pasklare dienblad
2) activeren met LED licht Whitening
3) glimlach met vertrouwen!

The NuPearl®32x geavanceerde tanden Whitening systeem vergelijkbaar met dure whitening behandelingen aangeboden in het kantoor van een tandarts is. De procedure is vergelijkbaar-de natuurlijke whitening gel is toegepast op de tanden, terwijl onze exclusieve NuBright LED-technologie maakt gebruik van lage intensiteit lichten, uitstoten hoge niveaus van helderheid in een bepaalde richting op de whitening gel, professionele resultaten in slechts enkele minuten!

Hoe werkt de perfectioneren Pen?

The NuPearl®32x perfectioneren Whitening Pen gebruikt geavanceerde whitening gel om maximale resultaten te leveren. Alleen laat de gel in de applicator van de borstel en gelden voor elke tand. Glimlach voor 30 seconden, en spoel af in 15 minuten. De gel gaat aan het werk in slechts enkele seconden voor zichtbaar wittere tanden!

EXPERT TIP: Na het toepassen van gel, zet op LED licht dienblad en plaats in de mond te verbeteren van de gel whitening macht! Houden op tanden voor maximaal vijf minuten, daarna spoelen.

Value Pack bevat ook: Oralgen het systeem REFILL PACK met 4 extra spuiten van NuPearl.12x geavanceerde tanden WHITENING systeem zodat u uw helderder, witter glimlach kan handhaven!

Echte resultaten van ORALGEN® 32X klanten

1.)

Voor
Na

2.)

Voor
Na

3.)

Voor
Na

4.)

Voor
Na

5.)

Voor
Na

 

Echte resultaten van ORALGEN® 32X klinische proeven

1.)

Voor

Na

2.)

Voor

Na

3.)

Voor

Na

4.)

Voor

Na

5.)

Voor

Na

6.)

Voor

Na

Tekstgrootte: A A A

NuPearl.32x GEAVANCEERD TANDBLEEKSYSTEEM (PEROXIDE vrij) (met BONUS WHITENING PEN)

GEL & PEN INGREDIENTS: Glycerin, Sodium Bicarbonate, Chondrus Crispus (Carrageenan) Powder, Xylitol, Sorbitol, Aqua, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Cocamidopropyl Betaine, Limonene (Natural Flavor).

With organic, natural, kosher and alcohol free flavors.

Not Tested on Animals.

 

NuPearl.32x AGEAVANCEERD TANDBLEEKSYSTEEM NAVULSET 4 spuiten

Ingrediënten: Glycerine, natriumbicarbonaat, Chondrus Crispus (carrageen) poeder, Xylitol, Sorbitol, Aqua, Mentha Piperita (pepermunt) olie, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) zaadolie, Aloë Barbadensis (Aloe Vera) Leaf SAP, Anthemis Nobilis (kamille) Flower Extract, Cocamidopropyl betaïne, limoneen (natuurlijke smaak).

Met organische, natuurlijke, kosher en alcohol vrij smaken.

Niet getest op dieren.

Tekstgrootte: A A A
ROUTEBESCHRIJVING

1) van toepassing
van toepassing 0,5 mL (ongeveer een dunne lijn) van de toepassing in lade van de NuPearl®32x Whitening systeem op zowel de bovenste en de onderste bogen. Verspreid gelijkmatig over de voorzijde met spuit tip, gericht op zichtbare tanden.

Het elimineren van de tijdige en slordig proces voor het maken van aangepaste mallen met onze handige, "one-size-fits-all" lade!

2) activeren
Zet de NuBright™ LED heldermakende licht en plaats de lade in je mond. Bewaar op plaats voor 25 minuten. Wanneer u klaar bent spoel mond en lade met warm water. Herhaal eenmaal daags totdat u gewenste schaduw, voor maximaal 10 dagen.

3) glimlach
Gebruik de shade gids tanden om kleur te zien na de behandeling. Geniet van uw witter, helderder glimlach.


BONUS PERFECTIONEREN WHITENING PEN ROUTEBESCHRIJVING:

Draai de pen totdat de gel zichtbaar door middel van het penseeluiteinde is. Breng een dunne laag van gel op zichtbare tanden. Glimlach voor 30 seconden en spoel na 25 minuten. Gebruik dagelijks zoals nodig.

Voorzorgsmaatregelen: Gebruik volgens de aanwijzingen. Geval van irritatie of gevoeligheid, gebruik te staken. Deze effecten zijn doorgaans mild, tijdelijke en niet schadelijk. Als u behoefte heeft aan tandheelkundige werk, tandheelkundig werk, of hebben kleuring van medicatie, vraag uw tandarts of een whitening product geschikt voor u is. Alleen, zal niet bestemd voor natuurlijke tanden witter caps, kronen, fineer, vullingen of kunstgebit. Vermijd contact van gel met ogen, kleding, leder of stof. Gebruik geen als zwangere of zogende. Geen substituut voor reguliere tandheelkundige bezoeken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet bestemd voor gebruik met kinderen onder de leeftijd van 12.

Bewaar op een koele, droge plaats.

Er zijn geen klantrecensies.
5 ster
4 ster
3 ster
2 ster
1 ster
Vaak Gekocht Together
x
Label

Hoe beoordeelt u dit product?
Voer een titel in voor uw beoordeling:


Beoordeling


Bekijk een voorbeeld van uw beoordeling »
Als u tevreden bent met de beoordeling, klikt u op Beoordeling publiceren. Klik op Bewerken om wijzigingen aan te brengen.
Beoordeling publiceren »
Dit is hoe uw beoordeling zal verschijnen:

by on 20 april 2019

Beoordeling publiceren »
    

Dit artikel komt in aanmerking voor
50% Korting op elke 2e Goederen!

Kies een regelmatig geprijsd product en krijg elke
ander item van gelijke of lagere waarde op ½ prijs.

* Exclusief verkoop of promotionele artikelen en kan niet
worden gecombineerd met andere aanbiedingen.