Nupearl.12X Advanced Teeth Whitening Pen | Oralgen | Beauty

Kar
X
Welkom Gewaardeerde Klant!
We hebben een lokale site voor u
100% Tevredenheidsgarantie
ORALGEN NUPEARL.12x ADVANCED WHITENING PEN 2.5ml | Oralgen
Rol over de afbeelding om te vergroten

NuPearl.12x GEAVANCEERDE TANDBLEEKPEN 2.5ml

Merk:

Oralgen

Item #: 5693
Onze Prijs € 18,70

Bespaar tot € 33,60

Op Voorraad

Tekstgrootte: A A A

Easy-to-Use Teeth Whitening Pen voor professionele resultaten

• On-the-Go Teeth Whitening
• Richt zich op moeilijk bereikbare plekken
• Professionele kracht
• Met Ultra zuivere 12% waterstofperoxide
• Tandarts-aanbevolen
• Glazuur kluis

Geniet van de voordelen en de kwaliteit van professionele tanden whitening onderweg in een kwestie van seconden! Onze Whitening perfectioneren Pen is geweldig voor drukke mensen die willen gerichte, professionele kracht tanden whitening resultaten. Met Ultra Pure 12% waterstofperoxide en een pen borstel voor nauwkeurige toepassing ontwerpen, het richt zich op aanraking bereikbare plekken en probleem vlekken voor een lach die wows.

Terwijl veel mensen de resultaten willen van bleken, bevatten vele at-home whitening producten grote concentraties van chemische stoffen die gezonde tanden en tandvlees beschadigen kunnen. NuPearl®12x is veilig voor glazuur, zachte op tanden, en vrij van harde ingrediënten, met inbegrip van: Latex, parabenen, sulfaten, Natriumfluoride, PEG/PPG, en is glutenvrij. Zie belangrijke wijzigingen in de tand kleur zonder de schadelijke effecten van andere whitening-processen die schadelijk kunnen zijn voor gevoelige tanden en tandvlees.

Om te houden van de resultaten die u bereiken bij de tandarts, zou u hebben om terug te keren en keer op keer, die wordt duur! Het is gemakkelijk te gebruiken de NuPearl®12x Perfecting Whitening Pen samen met onze Whitening systeem te handhaven van de lichte, witte glimlach die u wilt instellen tussen behandelingen of on-the-go.

Hoe werkt de perfectioneren Pen?

The NuPearl®12x perfectioneren WHITENING PEN gebruikt geavanceerde whitening gel om maximale resultaten te leveren. Alleen laat de gel in de applicator van de borstel en gelden voor elke tand. Glimlach voor 30 seconden, en spoel af in 15 minuten. De gel gaat aan het werk in slechts enkele seconden voor zichtbaar wittere tanden!

Tekstgrootte: A A A
Ingrediënten: Kosher glycerine, waterstofperoxide, propyleenglycol, Xylitol, Carbomer, Mentha Piperita (pepermunt) etherische olie, Triethanolamine, Aqua.

Met organische, natuurlijke, kosher en alcohol vrij smaken.

Niet getest op dieren.

Tekstgrootte: A A A
Draai de pen totdat de gel zichtbaar door middel van het penseeluiteinde is. Breng een dunne laag van gelon zichtbaar tanden. Glimlach voor 30 seconden en na 20 minuten spoel. Gebruik dagelijks zoals nodig.

Voorzorgsmaatregelen: Gebruik volgens de aanwijzingen. Geval van irritatie of gevoeligheid, gebruik te staken. Deze effecten zijn doorgaans mild, tijdelijke en niet schadelijk. Als u behoefte heeft aan tandheelkundige werk, tandheelkundig werk, of hebben kleuring van medicatie, vraag uw tandarts of een whitening product geschikt voor u is. Alleen, zal niet bestemd voor natuurlijke tanden witter caps, kronen, fineer, vullingen of kunstgebit. Vermijd contact van gel met ogen, kleding, leder of stof. Gebruik geen als zwangere of zogende. Geen substituut voor reguliere tandheelkundige bezoeken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet bestemd voor gebruik met kinderen onder de leeftijd van 12.

Bewaar op een koele, droge plaats.

There are no customer reviews.
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 star
Vaak Gekocht Together

Koop dit punt met NuPearl® GEVORDERDE NUBRIGHT LED VERLICHTING LAMPVERVANGINGSKIT

Normale prijs Together: € 31,33

Onze prijs Samen: € 30,40

Koop Items Samen & rsaquo;
x
Label

How do you rate this product?
Please enter a title for your review:


Review


Preview Your Review »
If you are happy with the review click Publish review. To make changes, click Edit.
Publish Review »
This is how your review will appear:

by on 18 november 2017

Publish Review »
    

Dit artikel komt in aanmerking voor
50% Korting op elke 2e Goederen!

Kies een regelmatig geprijsd product en krijg elke
ander item van gelijke of lagere waarde op ½ prijs.

* Exclusief verkoop of promotionele artikelen en kan niet
worden gecombineerd met andere aanbiedingen.