PROBIOGEN ADULTS 55+ VOLWASSENEN PROBIOTICA MULTI met intelligent

Kar
X
Welkom Gewaardeerde Klant!
We hebben een lokale site voor u
100% Tevredenheidsgarantie
Rol over de afbeelding om te vergroten

PROBIOGEN 55+ VOLWASSENEN PROBIOTICA MULTI met intelligente sporentechnologie (198g)

Merk:

PROBIOGEN

Item #: 7167
36 Day Supply
Normale Prijs: € 45,70
Onze Prijs € 33,85

Bespaar tot € 60,96

Op Voorraad

Red een Extra 5% met Auto-Delivery » (Benodigd creditcardgebruik)
Tekstgrootte: A A A

Volledige 55+ volwassenen + multivitamine +baanbrekende sporenvormende probiotica

Onze VOLWASSENEN 55+ PROBIOTIC MULTI supplement is een easy-to-mix poeder dat DNA-geverifieerde spore probiotica biedt samen met een multivitaminen / mineralen mix die voldoet aan de specifieke behoeften van voedingsstoffen senioren '.

De World Health Organization (WHO) blijkt dat senioren vereisen een zeer unieke set van micronutriënten die niet worden gehaald door middel van conventionele multivitaminen. Onze formule biedt deze belangrijke vitaminen en mineralen, met het extra voordeel van een betere spijsvertering balans en verbeterde opname van voedingsstoffen.

• Probiogen is de enige probiotische met doorbraak Smart Spore Technology™ - klinisch bewezen om te overleven en GEDIJEN in de darm 100 X beter dan de toonaangevende merken en yoghurt!

• Laat u niet misleiden door andere probiotica CFU graaf, meer is niet altijd beter. Onze 3 miljard bloeiende Spore CFUs is EQUIVALENT aan 100 + miljard CFUS in de hedendaagse toonaangevende probiotica, en het verschil is de Probiogen probiotica levend aankomen!

• ALLEEN Probiogen biedt Microbiologist-Formulated probiotica die DNA-gecontroleerd naar de werkzaamheid en veiligheid van onze producten garanderen. De veiligheid en de doeltreffendheid van onze probiotica is onze #1 prioriteit!

• VERTROUWD DOOR PROFESSIONALS: top artsen, de artsen en voedingsdeskundigen heb geprobeerd en aanbevolen Probiogen Probiotics aan hun patiënten en geweldige resultaten zien.

• Ervaring het Probiogen voordeel! Volwassenen 55 + Probiotic Multi
biedt een super Multivitamine en mulitminerals waarmee alle aanbevolen dagelijkse voedingsstoffen in slechts een primeur! Probiotica boost nutriënten-absorptie en bieden hun spijsverteringskanaal + immuun systeem voordelen.

• Geen gluten, soja, zuivel of GMO's

• Geen koeling nodig

De Probiogen™ Advantage - Probiotics dat Thrive!
Overleeft en bloeit 100x beter vs. Leading Brands & Yogurt

Simulated Gastric Survival Study*


We zijn een revolutie in de markt met een zeer effectieve Smart Spore Technology™ probiotica waarvan bewezen is om te overleven en gedijen 100x beter dan de leidende merken en yoghurt.

In tegenstelling tot veel andere merken met behulp van slecht presterende probiotische stammen, Probiogen™ producten zijn-microbioloog geformuleerd met behulp van geavanceerde Smart Spore Technology™ en DNA Verified stammen.

* Complete Study op aanvraag beschikbaar.

Overlevingsvermogen Matters

Een echte probiotische moet leven, levensvatbare cellen die in de darm leven komen en een positief gezondheidseffect hebben te bieden.

Leidende merken met tot meer dan 200 miljard CFU gebruiken stammen die niet de harde maagstelsel en enige garantie potentie kunnen overleven bij de vervaardiging. Je bent in wezen het krijgen van dode bacteriën zich door uw systeem!

Bovendien zijn veel van deze populaire stammen bestaan ​​in grote aantallen in de darm. Probiotische supplementen moet een hogere concentratie dan al in het systeem doeltreffend te zijn.

Smart Spore Technology™

Het gebruik van sporen als probioticum is een spannende ontwikkeling in de probiotische markt. Spore-mallen zijn waar probiotica van de natuur, en zijn van nature resistent tegen maagzuur. Onze Smart Sporen ™ hebt een gegarandeerd 99,99% * overlevingskans en koloniseren in de darmen voor een maximale werkzaamheid.

Gegarandeerd potentie probiotische met DNA Verified Stammen

Probiogen ™ biedt gegarandeerde potentie probiotica met klinisch onderzoek, DNA Verified stammen, met inbegrip van farmaceutische kwaliteit Bacillus subtilis HU58 ™. DNA-verificatie betekent dat u altijd vertrouwen we leveren precies wat er op ons label - elke keer.

Potent Stammen in onze VOLWASSENEN 55+ PROBIOTIC MULTI:

Bacillus coagulans HC™: A-sporenvormende probiotische, bestudeerd en ondersteund door klinisch onderzoek. Behulpzaam bij het verminderen van gas, opgeblazen gevoel, en de spijsvertering ongemak.

Bacillus subtilis HU58™: A sporenvormende probiotische met de mogelijkheid om te vechten tegen opportunistische en schadelijke bacteriën. Deze soort is bekend dat Nattokinase produceren, bestudeerde voor zijn hart-gezonde voordelen. HU58™ ondersteunt tevens een gezonde immuniteit.

 

Tekstgrootte: A A A

Presenteren Grootte: Één (1) Lepel (5.55g)
Doseringen per verpakking: Ongeveer 36

Hoeveelheid per Dosering
• Vitamine A (als retinylacetaat)  900mcg
• Vitamine C (als ascorbinezuur)  400mg
• Vitamine D3 (als cholecalciferol)  30mcg
• Vitamine E (als dl-alfa-tocopherylacetaat)  360mg
• Vitamine K  180mcg
    Vitamine K1 (phylloquinon)  90mcg
    Vitamine K2 (menaquinon-7)  90mcg
• Thiamine (als thiamine mononitraat)  1,2mg
• Riboflavine (vitamine B2)  1,3mg
• Niacine (als niacinamide)  15mg
• Vitamine B6 (als pyridoxinehydrochloride)  1,7mg
• Foliumzuur  400mcg
• Vitamine B12 (als cyanocobalamine)  250mcg
• Pantotheenzuur (als calcium-d-pantothenaat)  5mg
• Calcium (als calciumcarbonaat, calcium-d-pantothenaat)  1200mg
• IJzer (als ferro-fumaraat)  6mg
• Magnesium (als magnesiumoxide)  350mg
• Zink (als zinkoxide)  12 mg
• Selenium (als selelniumchelaat)  70mcg
• Koper (als watervrij kopersulfaat)  1,5mg
• Chroom (als chroompicolinaat)  50mcg
• Volwassenen 55+ Probiotisch mengsel van  3 Miljard CFU
    Bacillus coagulans HCTM™
    Bacillus subtilis HU58™

Andere Ingrediënten: Maltodextrine.

Bevat No: GMO, zuivel, tarwe, gluten, soja, kunstmatige kleuren of smaken.

Tekstgrootte: A A A

Aanbevolen Gebruik: Meng 1 lepel dagelijks in yoghurt, appelmoes, pudding of ander zacht voedsel naar keuze. Niet mengen met water. VOLWASSENEN 55+ PROBIOTIC MULTI is niet ontworpen om invloed uit te oefenen op de smaak van het voedsel waarin het is gemengd. De aanbevolen dosis niet overschrijden.

Waarschuwing: Raadpleeg een arts of apotheker voordat u dit product gebruikt. Vitamine K kan de effecten van anticoagulatietherapie tegengaan en wordt daarom niet aanbevolen voor patiënten die bloedverdunnende medicijnen gebruiken. Bewaar in een koele, droge plaats. Gebruik dit product niet als de veiligheidszegel op de fles kapot is.

WAARSCHUWING: Een toevallige overdosis van ijzerhoudende producten is een belangrijke oorzaak van fatale vergiftiging bij kinderen jonger dan 6. Houd dit product buiten het bereik van kinderen. In geval van accidentele overdosis, bel onmiddellijk een arts of antigifcentrum.

There are no customer reviews.
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 star
Vaak Gekocht Together
x
Label

How do you rate this product?
Please enter a title for your review:


Review


Preview Your Review »
If you are happy with the review click Publish review. To make changes, click Edit.
Publish Review »
This is how your review will appear:

by on 26 april 2018

Publish Review »
    

Dit artikel komt in aanmerking voor
50% Korting op elke 2e Goederen!

Kies een regelmatig geprijsd product en krijg elke
ander item van gelijke of lagere waarde op ½ prijs.

* Exclusief verkoop of promotionele artikelen en kan niet
worden gecombineerd met andere aanbiedingen.