Vitamin B12 Methylcobalamin 1000mcg 100 (Snel Los) Tabletten

Kar
X
Welkom Gewaardeerde Klant!
We hebben een lokale site voor u
100% Tevredenheidsgarantie
VITAMIN B12 1000mcg 100 Sublingual Tablet | BIOVEA
Rol over de afbeelding om te vergroten

VITAMIN B12 (Methylcobalamin) 1000mcg 100 (Snel Los) Tabletten

Merk:

BIOVEA

Item #: 4753
100 Day Supply
Normale Prijs: € 15,50
Onze Prijs € 11,45

Bespaar tot € 20,64

Op Voorraad

Red een Extra 5% met Auto-Delivery » (Benodigd creditcardgebruik)
Tekstgrootte: A A A

Vitamine B12: Bevordert normaal functioneren van de hersenen en het zenuwstelsel

• Helpt bij de vorming van bloed
• Handhaaft gezonde zenuwcellen & rode bloedcellen
• Betrokken bij het metabolisme van elke cel van het lichaam
• Verbetert lage bloeddruk
• Natuurlijke energie bevordert
• Versterkt cardiovasculaire gezondheid
• Verbetert de bloedsomloop
• Helpt verlichten stress

Wat is vitamine B12 en hoe werkt het?

Vitamine B12 is een essentieel in water oplosbare vitamine die bevordert de normale functies van de hersenen en zenuwstelsel en om te helpen met de vorming van rode bloedcellen. Vitamine B12 is betrokken bij elke metabole cel in het lichaam, met name op het gebied van DNA-synthese en verordening, maar ook vetzuur synthese en energie productie.

Gewoonlijk worden aangetroffen in een verscheidenheid van levensmiddelen zoals: vis, schelpdieren, vlees en zuivel producten, vitamine B12 wordt vaak gebruikt in combinatie met andere B-vitaminen in een vitamine B-complex formulering te optimaliseren gezondheid en goed-zijnd.
 
Waarom zou u nemen vitamine B12?
 
Studies hebben aangetoond dat een tekort aan vitamine B12 tot abnormale neurologische en psychiatrische symptomen leiden kan. Deze symptomen kunnen omvatten: ataxie (wankel bewegingen en wankele gait), spier zwakte, spasticiteit, incontinentie, hypotensie (lage bloeddruk), visie problemen, dementie, psychosen en stemming stoornissen. Onderzoekers melden dat deze symptomen kunnen optreden wanneer vitamine B12 niveaus net iets lager is dan normaal zijn en zijn aanzienlijk boven het niveau gewoonlijk geassocieerd met bloedarmoede. Eenmaal vrijgegeven, combineert vitamine B12 met een substantie, de zogenaamde intrinsieke factor (IF) voordat het wordt geabsorbeerd in de bloedbaan.
 
Wie moet nemen vitamine B12 en wat zijn de deficiëntie symptomen?

Mensen die gevaar lopen voor vitamine B12-deficiëntie omvatten strikte vegetariërs, ouderen en mensen met meer vitamine B12 eisen die samenhangen met de zwangerschap, thyrotoxicosis, hemolytisch bloedarmoede, bloeding, maligniteit, lever- of nierziekte. Beheren van vitamine B12 mondeling, intramuscularly of intranasaal is effectief voor preventie en behandeling van dieet Vitamine B12-deficiëntie.

Symptomen die gepaard gaan met een vitamine B12-deficiëntie omvatten bloedarmoede, vermoeidheid, zwakte, constipatie, pijn van de mond of tong, verlies van eetlust en gewichtsverlies. Tekort kan ook leiden tot neurologische veranderingen zoals gevoelloosheid en tintelingen in de handen en voeten, moeilijkheden bij het handhaven van evenwicht, depressie, verwarring, dementie en slecht geheugen.

Waarom zou u Methylcobalamin B12 in plaats van Cyanocobalamine B12 nemen?

Methylcobalamin is de meer efficiënte vorm van vitamine B12 omdat het beter door het lichaam wordt geabsorbeerd en specifiek het zenuwstelsel, de hersenen en de lever helpt.
 
De reden waarom Cyanocobalamine versie van B12 minder effectief is is omdat het moet worden ontmanteld in een tijdrovend, scriptingregel proces, en hierdoor de voeding beschikbaarheid en potentie. 

Tekstgrootte: A A A

Presenteren Grootte: Één (1) Vegetarisch Tablet
Doseringen per verpakking: 100

Hoeveelheid per Dosering
• Vitamine B12 (als methylcobalamin) 1000mcg

Overige Ingrediënten: Sorbitol, fructose, natuurlijke vruchten smaak, plantaardig stearinezuur, plantaardig magnesiumstearaat, cellulose, citroenzuur.

 
Tekstgrootte: A A A
Neem één (1) tablet dagelijks. Voor de beste resultaten laat u tablet te ontbinden in mond voor het doorslikken.
 
Waarschuwing: Als u zwanger of zogende bent, raadpleegt u een zorgverlener alvorens dit product te gebruiken. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN BEWAREN. Bewaar op een koele, droge plaats. Gebruik dit product niet als de veiligheid zegel op de fles verbroken is.
There are no customer reviews.
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 star
Tekstgrootte: A A A
Premium Quality Gegarandeerd Sinds 2001

BIOVEA hecht waarde aan kwaliteit van het product door elke stap van het productieproces: formule-ontwikkeling, rauwe selectie ingrediënt, product testen, gecontroleerde opslag en transport. Omdat we voel me zo sterk over de kwaliteit, werkzaamheid en zuiverheid van onze producten, wij 100% garantie uw tevredenheid bij elke aankoop bij BIOVEA.

BIOVEA merkproducten gaan door de strenge processen hieronder om de kwaliteit van de te verzekeren onze producten. Onze Productkwaliteit team werkt nauw samen met andere fabrikanten om ervoor te zorgen dat alle merken en producten op biovea.com delen dezelfde hoge niveau toewijding aan kwaliteit.

Onderzoek - BIOVEA wijdt talloze middelen om het onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe producten om te verblijven in de voorhoede van de vitamine en supplementen industrie. Lees  Meer »De voordelen van een product zijn uitvoerig onderzocht voor grondstoffen worden geselecteerd en formulering begint. Als nieuwe ingrediënten ontstaan ​​en nieuwe voordelen voor de gezondheid worden ontdekt, BIOVEA werkt nauw samen met onderzoekers, fabrikanten en leveranciers om ervoor te zorgen dat we altijd de nieuwste producten aan onze klanten. Lees  Minder «

Zuiverheid - BIOVEA gebruikt ingrediënten met een superieure zuiverheid, werkzaamheid en biobeschikbaarheid, de kwaliteit en voordelen van het eindproduct. Lees  Meer »We werken nauw samen met onze fabrikanten en leveranciers om de bron van de hoogste zuiverheid rauwe ingrediënten van over de hele wereld. BIOVEA werkt met verschillende leveranciers van de mogelijkheid om de meest krachtige en pure werkzame bestanddelen te identificeren en te selecteren voor elk voedingsproduct te garanderen. Lees  Minder «

Productie - Onze producten worden vervaardigd volgens de Good Manufacturing processen (GMP). Lees  Meer »Alle BIOVEA voedingsproducten worden geproduceerd overschrijding GMP faciliteiten die wordenzorgvuldig gecontroleerd en worden regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat deze hoge normenvoortdurend worden nageleefd. Lees  Minder «

Testen - Meer dan 25 verschillende normen moet worden voldaan voor elk product - zorgen voor de zuiverheid en potentie en dat ze vrij zijn van bacteriële agentia. Lees  Meer »Elk ingrediënt dat niet voldoet aan het testen normen wordt weggegooid en niet gebruikt in de productie. Daarnaast worden producten getest op microbiële agentia, pesticiden en andere vluchtige materialen en gescreend op schadelijke agentia die de werkzaamheid van het product kan verminderen en de houdbaarheid te verminderen tijdens het productieproces. Alle afgewerkte producten worden getest voordat het verpakken om die zuiverheid, de kwaliteit en potentie te controleren zijn gehandhaafd tot bepaalde niveaus voordat de producten worden vrijgegeven voor distributie. Lees  Minder «

Garantie - Onze 100% tevredenheidsgarantie zorgt ervoor dat u kunt winkelen met vertrouwen elke keer dat u bestelt bij ons. Lees  Meer »Alle BIOVEA voedingsproducten worden geproduceerd overschrijding GMP faciliteiten die wordenzorgvuldig gecontroleerd en worden regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat deze hoge normenvoortdurend worden nageleefd. Lees  Minder «

Sourcing

Leverancier Kwalificatie Grondstof Specificatie Verpakkingsmateriaal Specificatie

Inspectie

Inkomende Lot Controle Inkomende Inspectie Hygiënische Sampling Laboratory Analysis

Doorlichting

Microbiële Screening Minerale en Zware Metalen Gisten, schimmels en pesticiden

Mengen / inkapseling

Consistentie Vocht Analyse Potentie Verification Brosheid en hardheid

Verpakkingen

Internal Audit System Metaaldetectie / X Ray Houdbaarheid Verification QA Inspectie
Vaak Gekocht Together

Koop dit punt met VITAMIN D3 5,000 IU 120 Softgels

Normale prijs Together: € 31,80

Onze prijs Samen: € 23,50

Koop Items Samen & rsaquo;
x
Label

How do you rate this product?
Please enter a title for your review:


Review


Preview Your Review »
If you are happy with the review click Publish review. To make changes, click Edit.
Publish Review »
This is how your review will appear:

by on 26 mei 2018

Publish Review »
    

Dit artikel komt in aanmerking voor
50% Korting op elke 2e Goederen!

Kies een regelmatig geprijsd product en krijg elke
ander item van gelijke of lagere waarde op ½ prijs.

* Exclusief verkoop of promotionele artikelen en kan niet
worden gecombineerd met andere aanbiedingen.